Khidmat baik-pulih, servis dan penyelenggaraan Air-Cond kereta secara profesional

bangunan acs
PAKAR AIRCOND KERETA
4.5 Rating
4.5/5
mannol banner desktop
AIR-COND KENDERAAN YANG SEJUK &
MINYAK ENJIN YANG BAGUS

PASTI MEMBERIKAN KEPUASAN KEPADA ANDA

KOMEN DARI PELANGGAN ACS CAR SERVICE

CAWANGAN ACS CAR SERVICE

6 cawangan ACS di seluruh Malaysia

Dengan sokongan dan kepercayaan yang diberikan oleh pelanggan kami, ACS Car Service bakal membuka beberapa lagi cawangan di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Johor. Nantikan kemunculannya!

mannol logo for mannol section

GERMAN QUALITY MOTOR OIL

service enjin kereta mannol

Dapatkan pakej istimewa apabila anda membeli barangan dari MANNOL Malaysia di laman web kami. Minyak enjin jenama MANNOL tidak asing di arena permotoran profesional.

ACS Car Service telah mendapat kepercayaan dari jenama ini untuk memasar dan menggunakan produk terbaik mereka.

KAMI YAKIN DENGAN AIR-COND KENDERAAN YANG SEJUK &
MINYAK ENJIN YANG BAGUS
AKAN MEMBERI LEBIH KEPUASAN DAN KESELESAAN PEMANDUAN KEPADA PELANGGAN KAMI.
ACS Logo
TUNGGU APA LAGI? DAPATKAN KHIDMAT PAKAR
AIR-COND KENDERAAN YANG SEJUK &
MINYAK ENJIN YANG BAGUS
- KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI -

BLOG & PERKONGSIAN TERKINI

7 KOMPONEN UTAMA SISTEM AIRCOND KERETA
7 KOMPONEN UTAMA DALAM SISTEM AIRCOND KERETA Semua pemilik kereta wajib ambil tahu. Tak dapat banyak tak apa, dapat sikit pun jadi lah. Ok jom kita mulakan cerita. Untuk pengetahuan semua dalam sistem aircond kereta ni terdiri daripada 7 komponen utama. Dan komponen ni ada service schedule yang perlu dilakukan bila dah sampai masanya. Sebelum ni ka...
2 CARA RINGKAS UNTUK CHECK MASALAH AIRCOND KERETA
2 CARA RINGKAS UNTUK CHECK MASALAH AIRCOND KERETA Cara ringkas tersebut adalah visual checking iaitu pemeriksaan hanya menggunakan mata. Dan yang kedua adalah pemeriksaan menggunakan aircond manifold gauge. 1. CHECK SECARA VISUAL CHECKING Apa yang penting di sini adalah perlu ada pengetahuan tentang komponen-komponen yang di gunakan da...
Aircond Kereta Anda Perlu Servis Atau Repair?
Aircond Kereta Anda Perlu Servis Atau Repair? Semua masalah aircond yang akan kami kongsikan ni berisiko tinggi untuk berlaku sekiranya servis berkala untuk sistem aircond kereta korang diabaikan. Rata-rata masalah aircond yang datang ke ACS berpunca dari kegagalan fungsi minyak compressor. Ramai yang masih tak tahu bahawa terdapat minyak yang ...
KEDAI AIRCOND KERETA JOHOR BAHRU
KEDAI AIRCOND KERETA JOHOR BAHRU https://youtu.be/sRi-FVAwKsg tonton video cikman ni Ada satu hari ni aircond kereta buat hal pulak. Tengah outstation rosak pulak aircond.Aku dah lah dekat Johor ni. Entah apa pulak masalah ni? Ahh, talipon Cikman lah macam ni. "Cikman kau tau tak kedai aircond kereta area-area johor ni?""Waalaikumussa...
BERAPA HARGA UNTUK SERVIS ATAU REPAIR AIRCOND KERETA?
BERAPA HARGA UNTUK SERVIS ATAU REPAIR AIRCOND KERETA? https://youtu.be/iy_vv9v7tjM Sebenarnya harga untuk servis dan repair sistem aircond kereta ni subjektif. Sebab apa ya? Untuk makluman semua, punca aircond kereta tak sejuk atau kurang sejuk ni ada banyak sebenarnya.Tidak semestinya masalah gas kurang disebabkan bocor. Antaranya adalah s...
Bunyik apa tu bila on aircond? Tak risau ke?
BILA ON AIRCOND ADA BUNYI? BUNYI COMPRESSOR KE ? Biasanya bila on aircond masa mula2 nak drive keta tu, tak da pulak bunyik yang pelik.. Tapi hari ni bila on aircond je, ada pulak keluar bunyik pelik..kuat dan kasar pulak tuAhh sudahhh.. apehal pulak ni? selalu ok jerrr .. bunyik kuat, tambah satu lagi masalah tak sejuk pulak tu Arrrgghhh .. s...
AIRCOND KERETA BERBAU
AIRCOND KERETA BERBAU Masalah aircond kereta berbau ni ada banyak jenis. Ada bau busuk bangkai, ada bau masam, ada bau busuk kepam. Dan macam-macam lagi lah. Jadi tak tenteram bila masalah ni jadi. Siapa dapat tahan drive dengan bau busuk bangkai? Kotor dan berkulat. PUNCA AIRCOND BAU BUSUK Secar...
ACS Logo

Inginkan kerjaya bersama team hebat kami?

SERTAI ACS

Kerja Syok! Barang Canggih! Boss Sempoi!

Kami sentiasa membuka ruang dan mengalukan individu khususnya anak tempatan yang berkepakaran untuk sertai team ACS Car Servis di seluruh Malaysia.

Efyq
Efyq

Supervisor ACS Pasir Gudang

Izhar
Izhar

Supervisor ACS Setapak

Sharizal
Sharizal

Supervisor ACS Setapak

Adib
Adib

Mechanic ACS Setapak

Amirul
Amirul

Supervisor ACS Kajang

Syukri
Syukri

Supervisor ACS Shah Alam

Riza naqiuddin
Riza Naqiuddin

Supervisor ACS Pandan Indah

Syaera

Senior Admin